I Love Starbucks

Heldigvis er det ikke som i Norge at den eneste Starbucks ligger på flyplassen. Her i Dubai ligger de på hvert gatehjørne!

Totalt hittil i dag har vi trasket 10 kilometer (!) og vi følte derfor en trang til å belønne oss selv med hver vår Frappucchino (t) på Starbucks. Den var dødsdigg! Det som var ekstra kult var at Bjørn og digga den - og dette ble dermed hans kaffepremiere på Starbucks!

Med den i magen har vi spist nok i dag! Nå blir det øl og drinker som står på menyen resten av kvelden. Vi blogges :)

Én kommentar

Ann-Christin

30.03.2012 kl.08:42

Puh! Godt å se at du ikke skulle feriere i Russland:) Dubai ser MYE bedre ut!

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits