Ekte bling bling

Bjørn og meg kunne ikke dy oss da vi så det ultimate bling bling fotballspillet: Vi måtte selvsagt prøvespille! Spillet er selvsagt til salgs og hvis du har ca 800 000,- norske oljekroner er spillet ditt!

Vi fikk forøvrig også lyst på nye klokke da vi var innom Louis Vuitton butikken.... Helt til vi fikk vite prisen: 550 000,- norske kroner.

Vi blogges :)

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits