Barasti Beach Club

Beach club er et genialt konsept. De åpner kl 1200 på dagen. Det er som en bar/nattklubb bare at man kan og bade og de ligger på stranda.

Barasti er en av de. Vi besøkte den på kvelden på lørdag. Masse folk og god stemning! Folk sitter både ute og inne og musikken er ikke høyere enn at det går an å prate med folk. Dermed er det lett å bli kjent med nye mennesker - spesielt når antrekket er en super duper coctaildress fra Moods of Norway!

Som første kvelden var det mange som ville ha bilde sammen med meg og Moods dressen min. Her er noen av de :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits