Ferrari World

Vi har laget en topp liste over "what to do in Dubai" og på den lista er "Ferrari World" høyt oppe. Det ligger riktig nok i nabolandet Abu Dhabi men her er det ikke store forhold så det er kun en times biltur unna. Og når den bilturen går i en splitter ny Ford Mustang går det unna på 1-2-3 :)

Ferrari Worl er i tilegg til å være en gigantisk live Ferrari reklame - en stor fornøyelsespark. Ikke minst har de verdens raskeste berg og dalbane. Den går i 240 km/t. Da var det bare å spenne seg fast og lukke øynene :)

Jeg tok den to ganger, mens Rafiq og Bjørn måtte ha enda en tur! Vi tok også den mindre varianten, nesten like gøy og vi fikk tatt den tre ganger på rad - hvorav de to siste gangene helt alene for det var tre minutter til stengetid.

Vi koste oss både med Mustangen og i Ferrari World. Det er et MUST på lista hvis du skal til Dubai!

Vi blogges :)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits