Atlantis

På den kunstige øya palmen ligger Atlantis. Det består av et stort 5 stjernes hotell, som har butikker, barer, restauranter, nattklubber, akvarium og en giga Waterpark!

Atlantis Waterpark var på topp lista vår og i går var det på tide å krysse av den på lista. Det ble en våt og morsom opplevelse :)

Det var for vått til å ta bilder underveis, men vi fikk tatt en del etterpå. Blant annet av den superraske fritt fall sklia, sklia der vi satt på store baderinger i en slags berg og dalbane og litt av utsikten fra toppen av tårnet der skliene starta.

Atlantis Waterpark anbefales! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits