Verdens beste biff

Vi hadde lyst på et skikkelig kongemåltid i går og bestilte derfor bord på biff restauranten på Atlantis Hotel. Det ble en sinnsyk spiseopplevelse!

Vi var litt slitne etter en hel dag i badeland så vi tok en drink i baren først. Så var det inn i restauranten og der bestilte vi hver vår biff som er husets spesialitet. De har egne dyr i Australia som går på de beste beitemarkedene og det kjente vi på smaken!

Dette måltidet er ett av de beste jeg har smakt i mitt liv. Kjøttstykket smelta på tunga og det var rett og slett helt rått. Vil du noen gang ha et kongemåltid; dra til Dubai og biffrestauranten på Hotel Atlantis!

Bildene får si sitt. I tillegg til fantastisk mat var det rett og slett et strøkent sted å se på. Til og med toailettene var superstrøkne!

Vi blogges :)

Én kommentar

Cecilie PK

03.04.2012 kl.22:56

Ser ut som du koser deg max i Dubai! Nå er det vel snart bare rally i ørkenen dere ikke har gjort....

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits