Sheikh Zayed Grand Mosque

Vi fikk noen bonus "check" på lista over "must haves i Dubai". Ett av de virkelig store høydepunktene både på lista og på hele turen ble definitivt besøket på verdens nest største moske. Vi var egentlig halvveis på vei hjem etter morsomme opplevelser i Ferrari World da vi fant ut at vi måtte ta turen forbi denne helt nye moskeen.

Dette var samtidig mitt første besøk i en moske. Og hvis man først skal besøke en - så er dette definitivt den rette å besøke. Helt ny er den og giga stor. Her er det ikke spart på noe!

I starten fikk vi gå fritt rundt - men etter en stund måtte vi dekke til knær og albuer og da ble vi nesten som oljesheiker. Bildene får tale for seg, nyt turen. Vi blogges :)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits