Emirates Palace Hotel

Abu Dhabi som er nabolandet (eller staten) til Dubai kan i tillegg til Ferrari World og verdens nest største moske også by på et (mist) skikkelig luksushotell. Vi hadde ingen problem med å slippe inn veien til hotellet så lenge vi kom i vår strøkne Mustang, men inn i selve hotellet kom vi ikke ikledd shorts!

Så denne gangen måtte vi nøye oss med bilder fra utsiden. Men en ting er sikkert; fint var det og blir jeg millionær en gang skal jeg jommen ta inn op Emirates Palace Hotel i Abu Dhabi!

Vi blogges! :)

  

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits