Landemerket i Dubai

Et selvsagt punkt på "must have" lista vår i Dubai var å besøke Seilet - eller "Burj Al Arab" som det egentlig heter. Dette er landemerket i Dubai og det er kanskje ikke så rart. Luksushotellet ser ut som et seil og rekker hele 321 meter over bakken. Det består kun av suiter og byr gjestene på det aller fremste innen luksus og service. En flokk av butlere står til disposisjon døgnet rundt for gjestene - som kan velge å ankomme med helikopter eller med hotellets egen Rolls Royce.

Og hvis du ikke er gjest kommer du heller ikke inn. Det fikk vi erfare da vi skulle ta en tur innom for å ta noen bilder; vi kom ikke lenger enn til den godt bevokta porten ca 100 meter fra selve hotellinngangen. Men noen bilder fikk vi tatt både fra den siden og ikke minst fra stranden med utsikt til hotellet.

Det sies at hvis man bestiller i god tid kan man få en natt i en av suitene for 7.000,- NOK. Så da er det bre å begynne sparingen.

Vi blogges! :)

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits