Siste måltid i Dubai

Alle gode ting må ta slutt til slutt. Så plutselig var kvelden kommet da det var tid for det siste måltidet i Dubai. Det som virket som en lang ferie på en hel uke - gikk så alt for fort. Det var rart å gå rundt på stranden og markedet og tenke at dette var den siste kvelden.

Vi gikk rundt og tok til oss alle inntrykkene og fant til slutt en restaurant som hadde plass til oss, så lenge vi tok til takke med en tønne til bord. Det var mer enn flott nok for oss! Faktisk mente vi nettopp den tønna var det beste bordet på hele restauranten. Her satt vi høyt og hadde god oversikt.

Fint vær var det og vi kan absolutt kalle det for en perfekt sommerkveld. Vi fikk og møte "Frøken Z". Hun sjarmerte oss alle i senk og håper vi får se mer til henne! Det ble en perfekt avslutning på en perfekt tur og her minnene fra de siste timene i Dubai.

Enjoy! :)

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits