Bye Bye Dubai

Da var Dubai våren 2012 historie. Men det har blitt mitt nye favorittsted og tilbake skal jeg og håper det blir en tur til i 2012 og senest neste vår! Det ble mange fantastiske opplevelser på de knappe 7 dagene vi var der. De fleste har du kunnet lese om på bloggen her. Det var stadig noen små opplevelser hvor enn vi tok turen eller snudde oss. Her er noen til nå upubliserte minner!

Dra til Dubai - du kommer ikke til å angre! Om en uke er 40 års festen godt i gang. Ha en fabelfantastisk super duper påskeaften. Vi blogges! :)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits