Bypåske i Oslo

Siden påskeferien tjuvtstarta med Dubaitur ble det bypåske i Oslo. Avslapping, ferie, rydding og bursdagsplanlegginger noe av det som har stått på programmet. Bursdagen begynner forresten å komme på plass. Noen løse småtråder er det, men det skal jeg og bursdagskomiteen få orden på de neste dagene. Dere som kommer; Gled dere til en fest av en kveld!

Men påsken har også hatt hygge og gøy med venner på menyen. Hadde blant annet en fantastisk morsom kveld ut med Anja, Charlotte, Murud og Benjamin (og noen til som jeg ikke kjente så godt). Murud og Benjamin tok tidlig kvelden, mens Charlotte, Anja og meg holdt det gående til det stengte.

Det var en herlig kveld og her er et par minner fra kvelden! :)

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits