Kinopåske

I tillegg til rydding, krimbok, gøy med venner og bursdagsplanlegging, ble det også tid til kino. Jeg digger å gå på kino og fant en kveld ut at jeg ville det. Jeg visste ikke helt hvilken film, men siden bilen min sto på jobben ble det nærmeste åpne kino og første film som gikk. Det ble dermed Colloseum og "American Pie Reunion". Det var i utgangspunktet en film jeg hadde små forventninger til og jeg tenkte vel nærmest at det var penger rett ut av vinduet.... Så feil kan man ta!

Det er 13 år siden første film kom og like mange år siden denne gjengen gikk på high school. De gikk glipp av 10 års jubileumet og fant ut av 13 år er like stor grunn til å arrangere en fest. De går "all in"! Den opprinnelige American Pie filmen fra 1999 skal jeg innrømme var morsom, de påfølgende ikke like morsomme. Men nå har gjengen funnet tilbake til røttende og det ER morsomt.

American Pie Reunion er verdt å få med seg - iallefall hvis du rett og slett bare har lyst til å le i en og en halvtime!

Vi blogges! :)

 

Én kommentar

Gleder meg skikkelig til å se American Pie :D

Lizbeth Osnes - min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits