Jan Thomas jobbing

Det var deilig med påskeferie, men jommen deilig å komme tilbake i jobbmodus også. Og etter en lang påskeferie kommer man raskt inn i jobbmodus her på EMH - tempoet er så høyt at det blir som å hoppe på en racerbil i fart. Det er ingen sakte oppbygging - bare rett på med et brak :)

Det er aldri kjedelige dager, og i dag var det på ny jobbing med Jan Thomas. Han er jo Ansvarlig Makeupartist for Max Factor og han er blant de jeg har jobbet lengst med i jobben min. Vi har opplevd og jobbet mye sammen. Han er først av alt en fantastisk dyktig makeupartist, et arbeidsjern av de sjeldne og et unikum av en person!

Max Factor lanserer nyheten Flipstick i disse dager og hele denne uka er det stor demo på Steen&Strøm i Oslo sentrum. Og i dag var ukas høydepunkt når Jan Thomas var sjef på Max Factor standen og ga makeuptips til de som ville ha det. Og de var det mange av! Køen ble lang og det var to intensive timer. Det ble en haug med fornøyde mennesker som fikk unike makeup råd og det ble masse Max Factor salg på kassa.

Alt i alt en herlig ettermiddag på Max Factor standen på Steen&Strøm. Vi blogges :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits