Første gave

Det er enda litt under to dager til den store festen - men jommen fikk jeg min første gave allerede i dag! Og for en gave!

Den var fra Henning og Thomas som jeg har studert MBA i Merkevareledelse med på NHH. De kan dessverre ikke komme. Men gave det ville de sende tydeligvis. De jobber begge på Grid Design og styrer skuta der. De har brukt sine designkunnskaper og lagd en fantastisk kreativ gave; en spesialdesigna "TK40" poster!!! Og gave av det flytende slaget ved siden av! Herlig :)

TUSEN TAKK Henning og Thomas!!! Plakaten skal selvsagt henge på inngangsdøra til festen!!

Det er snart bare en dag igjen til fest. Jeg gleder meg og vi blogges :)

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits