Kveldens Outfit

En fantastisk kveld krever et fantastisk antrekk! Og kveldens antrekk fikk jeg i gave av Moods of Norway: En flunkende ny og herlig dress med tilhørende skjorte, sløyfe og sko!!

Her er fra prøvingen - og som dere ser fikk jeg hjelp av de fantastiske herlige Moods jentene i Moodsbutikken i Hegdehaugsveien!!! Tusen takk Moods of Norway!! Digger dere!! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits