Bloggen lever igjen!

På søndag ble jeg jommen 40! Og det ble feiret med et BRAK kvelden før. Det var en fantastisk kveld med 100 gjester på Stratos i Oslo. Den kvelden ble akkurat slik som jeg hadde ønsket at den skulle bl og jeg skulle ønske den bare varte og varte og aldri ble ferdig :)

Det er ikke så mye jeg skal si om kvelden nå, men dette skal jeg si: TUSEN TAKK TIL ALLE DERE SOM KOM FOR Å FEIRE MEG!

Nå har bildene kommet og de blir lagt ut fortløpende i løpet av helgen. Så følg med på bloggen her i dagene fremover. Vi blogges :)

 

 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits