Party Quiz

Ingen TK Bursdag uten "TK Quiz"! For at folk skulle bli litt kjent og ikke minst for å få opp stemningen hadde jeg lagd en partyquiz i kjent TK stil. Det betyr mye all sang party låter fra Madonna, Bon Jovi, Belinda Carlisle og Whitney Houston for å nevne noen! Stemningen gikk i taket med andre ord!

Det var store premier og vinne - og konkurranseinstinktene var på topp. Her er noen quiz minner :)

 


Dette er vel på din plass at dette er selve vinnerlaget!! Hele 48 poeng greide denne gjengen å karre til deg!

 Og her er gjengen som vant prisen for "Mest kreative lagnavn"!Hvem er dette??

 
 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits