Party Party Party!!!

Jeg er sikkert en av verdens tregeste bloggere! Nå er det flere helger siden min store fest - og enda har jeg ikke fått lagt ut alle bildene. Men nå har jeg lovet meg selv full skjerping. Lovt er lovt og dermed har jeg tatt meg selv i nakken i kveld.

Festen var altså lørdag 14. april til langt ut på natt til 15. april (da jeg faktisk fyllte år). Her er mange gode og festlige minner fra kvelden!

 

Bjørnar anbefaler drinken med det treffende navnet "Bjørnars Spesial" til Ella og Lisa!
Ronja forteller om quizstrategien som lagkaptein og jeg konsenterer med skikkelig :)
DJ Snorre sørga for fullt dansegulv hele natta lang  :)

Mira koste seg! Se hvordan hun hadde det og ikke minst hvordan det gikk når hun kom hjem fra festen her: http://mirasaab.femelle.no/2012/04/16/those-who-mind-dont-matter-and-those-who-matter-dont-mind/

 

Hvem skulle tro at denne unge mannen start er 50??? :)

 


Kim er alltid blid :)

Mamma koste seg og alle koste seg med den fantastiske herlige fingermaten hun lagde! :)Én kommentar

Hege

08.05.2012 kl.12:29

Hei!

Jeg har gitt deg en blogaward - gå inn på bloggen min og se hva det går ut på! :)

Hege ;)

Skriv en ny kommentar

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits