Ønskeliste

Mitt største ønske for dagen er å feire dagen med mine aller beste venner og by dere alle på en fest dere sent vil glemme. Utover det ønsker jeg meg KUN en av følgende fire gaver:

1 hel flaske SMIRNOFF vodka, 1 hel flaske GORDONS gin, 1 hel flaske JOHNNIE WALKER whisky eller 1 hel flaske CAPTAIN MORGAN rom.

Dette er alt jeg ønsker meg og jeg ønsker det fra hver eneste person som kommer. De spesifikke merkevareønskene er viktige. Ta med gaven når du kommer, innpakning er ikke veldig viktig... Hvis dere er to eller flere som kommer sammen, velg gjerne litt forskjellig fra ønskelista.

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits