Overnatting

Hadde jeg hatt plass skulle jeg mer enn gjerne huset samtlige som kommer langveis fra i min lille miniputt leilighet. Men der er det dessverre ikke mulig å presse inn en eneste en utover det det er plass til i min egen seng! Jeg anbefaler derfor at du bor hos noen du kjenner i byen eller at du lever glamorøst på et av byens hoteller. Når det gjelder det siste, har du her noen tips på billige og bra hoteller i byen:

Comfort Hotel Xpress

Et enkelt, men bra nytt hotell i Møllergata i Oslo. Det er kort gåavstand til Stratos der festen er. Her kan jeg pr dags dato booke et dobbeltrom for totalt 522,- kroner pr natt. Det inkluderer ikke frokost, men hvem rekker vel det en søndagsmorgen etter 40 års fest?

Clarion Hotel Royal Christiania

For dere som vil flotte dere litt, er dette et godt alternativt. Kun kort gåavstand fra Stratos der festen er. Her kan jeg pr dags dato booke et dobbeltrom for totalt 882,- kroner pr natt og det inkluderer og frokost.

Alle prisene jeg nevner her er spesialpriser som jeg har tilgang til. Skriv i påmeldingen at du trenger overnatting og hvor så booker jeg deg inn og sender bekreftelse.

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits