Påmelding

Jeg har gledet meg til denne dagen i flere år. Ikke for å bli 40, men for å få sjansen til å lage en storslått glamorøs feiring med alle mine aller beste venner. Det å lage fest i Norges største by midt i sentrum en lørdag rett etter påske er jo ikke verdens letteste oppgave. Da ville det nok være betraktelig lettere om jeg hadde valgt å feire den på den faktiske bursdagen min som er dagen etter, søndag 15. april! Men det er jo mye morsommere å feire en lørdag! Jeg har vært så heldig å få tak i Oslos aller beste lokale for en slik anledning. Stratos ligger på toppen av LO bygget på Youngstorget. Det er fantastisk flott inne og for dere som fortsatt røyker, kan jeg glede dere med en terrasse på 260 m2 der du kan nyte utsikten over "storbyen" med fjorden, Holmenkollen og Operaen i tillegg til resten av Oslo.

Stedet er selvsagt ikke åpent for hvem som helst denne kvelden. Dette er en privat og lukket fest. Jeg har hele stedet for meg selv hele kvelden og natten! Det er derfor og strengt vakthold og jeg må ha en navneliste i døren. De som ikke står på listen slipper ikke inn. Det er veldig viktig at du melder deg på. Det gjør du ved å fylle ut skjema under!

Hvis du vil ha med deg følge, skriver du navnet på følge og.

Etter at du har meldt deg på vil du få en bekreftelsesmail på at du er meldt på og etter at du har fått den er det bare å møte opp med gaven i hånden!

S.U. innen onsdag 4. april.
Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits