Sponsorer

Jeg kunne aldri ha arrangert dette uten hjelp fra en fantastisk bursdagskomite (stor takk til Lisa og Jan Egil!), premie og goodiebagsponsing fra alle mine EMH venner og mine sponsorer:Oslos beste lokale en lørdag kveld rett etter påske med alt utstyr osv. Enough said!
En hel blogg inkludert design og 24/7 service!
Julius stiller alltid opp og er mister fix it! Lyd, lys, nattmatsponsing og alt dere ikke ser, men som må til for å lage en fest er det Julius som står bak!

 

I tillegg må jeg selvsagt takke alle andre som stiller opp for å gi dere og meg den beste festen ever. Vil ikke navngi noen, for da avslører jeg for mange overraskelser!

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits