Taler

Det er en innholdsrik fest med mye som skjer hele kvelden. Men dersom noen ønsker å si noe, er det lagt opp til en liten bolk for dette. Da må du sende en mail til en av de to bursdagskomitemedlemmene Jan Egil eller Lisa. De vil styre denne biten. Hvis du først skal si noe, ønsker jeg meg en godt forberedt, morsom, ikke alt for lang tale full av høydepunkter.

Tor-Kristian Lund

Tor-Kristian Lund

Velkommen til bloggen min. Jeg heter Tor-Kristian, men de fleste kaller meg TK så derav og bloggens navn, sammen med det faktum jeg veldig snart feirer 40 år på denne planeten. Jeg kommer fra en liten by som heter Notodden, men bor i Oslo og jobber med kosmetikk for Engelschiøn Marwell Hauge (www.emh.no). Her klekker jeg ut kreative markedskampanjer, events og PR ideer for mange av de største (og beste!) kosmetikkmerkene som finnes på det norske markedet.

Her blogger jeg om livet mitt som straks 40 åring. Og det siste tar det meste av plassen på bloggen akkurat nå. Bloggene her vil handle om hverdagen min i dagene til jeg blir 40, og da også masse om planleggingen av den store dagen 14. april.

Mail: tk@emh.no

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits